‘Jeg kjempet i andre verdenskrig

Oversikt over TitansAllTheWayDown

Så, jeg hadde på seg min konføderale flagg T-skjorte på canada goose victoria parka Taco Bell da tisken bak disken var som, ‘Den skjorten er rasistisk.’ Jeg kunne ikke tro det. ‘Egentlig,’ forklarte jeg, ‘borgerkrigen handlet om staters rettigheter, ikke canada goose dame slaveri.’ Jeg vurderte å gå ut da og der, men var veldig sulten på en chalupa. Så jeg ga den kvinnelige min $ 2 regning, men og jeg antar at jeg ikke burde bli overrasket, canada goose jakke dame vurderer utdanningsnivået canada goose herre i dette landet, hun nektet å godta det. ‘Det lovlig betalingsmiddel!’ Jeg sa. ‘Du kan ikke nekte det! Det er min rett til canada goose norge å bruke det!’

Hun ville budge, hevder at det ikke var plass i registret for $ 2 regninger. (For helvete skyld.) ‘Ok,’ sa jeg, og ga henne min $ 1 mynter. Jeg var halvparten forventer at hun skulle få en stink om det, men hun antok det fortsatt et håp. ‘Du trenger ikke å være så negativ,’ sa canada goose outlet jeg. Hun vendte seg om. ‘Niggardly,’ sa jeg, ‘ikke niggerly. canada goose jakke herre Don du vet forskjellen?’ Uansett, da canada goose jakker dame jeg dro, canada goose jakker herre reiste jeg armen i en romersk salute, og en annen tispe bak disken skrek: ‘Nazi! Åh gud, han en skinnhodet!’ Jeg kunne ikke tro hva jeg hørte; Jeg er ikke en rasist, og jeg er ikke en nazist. «Faktisk,» forklart jeg rolig og forkjølet, »før denne saluten ble valgt av canada-goose-jakker nazistene, var det symbolet på franske republikanere, og før det var det en vanlig hilsen i det gamle Roma. Men jeg antar at de ikke lærer deg det i skolen lenger, gjør de? ‘ Seriøst, hvorfor skulle andre verdenskrig overraske to tusen canada goose jakke år canada goose salg verdt av vestlig historie?

Uansett, da canada goose victoria jeg dro, kom canada goose en eldre herre opp til meg og la hånden på armen min. ‘Takk,’ sa han. ‘Jeg kjempet i andre verdenskrig, og canada goose salg jeg blir fordømt hvis vi la nazistene vinne.’ ‘Nei,’ svarte jeg, ‘takk for tjenesten din.’ (Selv om jeg mistenker at den amerikanske regjeringen hadde plassert ham der for propagandaformål.) Jeg kom inn canada goose trillium i bilen min og spiste min chalupa med en følelse av prestasjon.