Ja, luister, terwijl we hier dingen afsluiten in Tallahassee,

Verbazingwekkende wendingen en bochten eindelijk ten einde

DARYN KAGAN, CNN ANCHOR: En nu is het eindelijk tijd om dingen af ​​te ronden in Tallahassee, tijd voor Bill om die vuile was in te pakken en moncler jassen heren sale naar huis te gaan hier de laatste paar opmerkingen.

BILL HEMMER, CNN CORRESPONDENT: Daar is veel van.

HEMMER: Hé, Daryn. Ja, luister, terwijl we hier dingen afsluiten in Tallahassee, zeker in de afgelopen 37 dagen, tenminste in de moderne Amerikaanse geschiedenis hebben we nog nooit zoiets moncler dames gezien. En ik zou durven zeggen dat het nog ongeveer 134 jaar gaat duren voordat we het opnieuw moncler jassen dames zien, moncler nederland maar snel een laatste opmerking van David Cardwell, moncler jassen outlet die hier ook al het hele geval is geweest.

En ik veronderstel, David, dat wanneer je terugdenkt en naar de afgelopen 5 1/2 weken kijkt, wat dit moncler outlet in je opkomt, is als het onuitwisbare beeld dat je moncler jassen mee naar huis neemt naar Orlando.

DAVID CARDWELL, CNN ELECTIE WET ANALIST: Nou, ik denk dat het beeld zal zijn dat we dingen zien gebeuren waarvan we nooit dachten dat het zou jassen gebeuren.

CARDWELL: En moncler jas outlet toen we dachten dat we het meest onmogelijke hadden gezien.

CARDWELL:. moncler uitverkoop er gebeurde iets zelfs onmogelijk.

HEMMER: https://www.jassenmoncler.nl Ja, ik zou in dit verhaal vaak zeggen dat de omvang van het verhaal, met de snelheid die het vele malen heeft gespeeld, nooit meer zal worden herhaald. Nooit is moncler jas dames een sterk woord.

HEMMER: Maar inderdaad, jongen, het zal moeilijk moncler heren zijn om het te evenaren.

CARDWELL: En moncler jas dames sale dat is het moncler jassen dames sale zeker geweest. Het was geweldig om met je te werken.

HEMMER: moncler sale Oh, hey, je bent een goede kerel. CARDWELL: Ik heb er van 2018 moncler genoten. En iedereen bij CNN was geweldig.

HEMMER: Super, David. Ik ben blij dat we je hebben gevonden. Dean Gioia (ph) is een plaatselijke kunstenaar hier, Daryn. Hij is net moncler jassen heren gestopt door een zeer getalenteerde man. Canopy study is wat dit hier wordt genoemd. moncler jas heren sale En hij zegt dat dit de onuitwisbare beelden zijn van Tallahassee hier, met het Spaanse mos aan de bomen. En duidelijk.

KAGAN: Bill, je weet hoe het werkt. Ze schreeuwen in mijn oor dat we moncler outlet sale hier geen tijd meer hebben.

HEMMER: Ja, u begrijpt het. Ga ervoor.

KAGAN: Snel woord aan David. Snel een moncler jas sale woord aan David Cardwell: we hebben iets van je geleerd elke keer dat we moncler jas heren je in de ether hadden. Dus namens de bemanning hier in Atlanta, heel erg bedankt. Het was geweldig om jou in je team te hebben. En Bill.