Artikel 5 van het NAVO-contract de plicht tot wederzijdse

Merkel zegt toe dat de NAVO de Baltische lidstaten zal verdedigen

RIGA (Reuters) Duitsland Angela Merkel beloofde de Baltische staten maandag dat de NAVO hen zou verdedigen, hoewel het geen permanente gevechtstroepen zou sturen, maar de manoeuvres moncler outlet in de regio zou vergroten.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel spreekt tijdens een persconferentie in Riga moncler jas dames op 18 moncler sale augustus 2014. REUTERS / Ints Kalnins

Letland, Estland en moncler uitverkoop Litouwen voormalige Sovjetrepublieken met hun eigen Russisch sprekende minderheden zijn in toenemende mate bezorgd dat het moncler jassen dames conflict in Oekraïne en Rusland annexatie van de Krim de destabilisatie in hun eigen regio door Moskou zou inluiden.

De Baltische moncler dames staten hebben om een ​​verhoogde aanwezigheid van de moncler jas outlet NAVO gevraagd om artikel 5 van de alliantie-grondwet te versterken, waarin wordt gesteld dat een aanval op een van zijn leden moncler jassen heren sale een moncler jas dames sale daad van agressie is tegen allen en hen verplicht om te reageren.

wil dat benadrukken. Artikel 5 van het NAVO-contract de plicht tot wederzijdse ondersteuning is niet iets dat alleen op moncler outlet https://www.monclersale.nl papier bestaat, maar is 2018 moncler ook iets dat moet worden gevuld met het leven, zei moncler jassen outlet Merkel op moncler jassen dames sale een bezoek aan de Letse hoofdstad, Riga.

De NAVO-topcommandant zei in het weekend dat de alliantie militair zou reageren als Rusland probeerde troepen te infiltreren in een NAVO-land. [ID: nL5N0QN0IY]

Merkel vertelde een gezamenlijke persconferentie met de Letse premier Laimdota Straujuma moncler jas heren sale dat Duitsland vanaf 20 augustus begon met het controleren van vluchten in Letland.

we moeten moncler jassen dit nu ook aanvullen met verdere oefeningen en manoeuvres, zodat we snel en zonder aarzeling kunnen reageren, zei ze. moet worden gedaan zodat moncler heren we de infrastructuur moncler jas sale in de Baltische staten hebben om snel te reageren.

Merkel zei dat de NAVO-leiders dit moncler jassen heren op hun top in Cardiff op 4 september zouden bespreken en dat ze verwachtte dat ze een verenigde positie zouden bereiken.

won hebben een permanente stationering van gevechtstroepen, maar we zullen onze deelname op andere moncler outlet sale manieren stimuleren. we zullen doen wat nodig is om te garanderen dat, mocht Letland in moeilijkheden komen, de NAVO meteen moncler jas heren kan homesite helpen, voegde ze eraan toe.

Rapportage door Aija Krutaine; Schrijven moncler nederland door Alexandra Hudson in Berlijn; Bewerken door Stephen Brown en Robin Pomeroy.