Australia’s Morris ‘mans up’ naar spijkercultuur

PYEONGCHANG (Reuters) Olympisch zilveren medaillewinnaar David Morris moest het op 33-jarige leeftijd doen om een ​​van de moncler monclerjassenherenoutlet jas heren sale moeilijkste tricks te moncler outlet halen in het freestyle skiën, een doorbraak waarvan hij hoopt dat het antennes goud zal opleveren moncler jas sale bij de Pyeongchang Games.

FILE PHOTO: moncler jassen heren Australische aerial skiër David Morris poseert voor moncler jas dames een foto bij de lancering van het formeel uniform van de Australische ploeg voor de PyeongChang Olympische Winterspelen van 2018 in Sydney, Australië, 20 oktober 2017. AAP / Dan Himbrechts / via REUTERS

Morris was tweede bij Anton Kushnir tijdens de Sotsji Games en vond dat hij iets nieuws moest brengen in het Phoenix Snow Park, waar hij weer hoorns zal sluiten met de Wit-Russische kampioen.

Net als veel van zijn rivalen, is Morris een getrainde turner, maar het bleek een moncler jassen heren sale strijd om het moncler jassen dames sale vertrouwen te berde te brengen om een ​​drievoudige salto te moncler sale maken met vijf wendingen, de truc die moncler jassen outlet Kushnir in Sotsji over de schreef bracht.

Weinigen hebben het met succes 2018 moncler in competitie kunnen landen en het gewicht van de uitdaging verpletterde hem bijna toen hij de truc probeerde in een trainingskamp in Finland vorige week.

was aan de top, met een zenuwinzinking Ik denk moncler outlet sale dat ik borderline was om te huilen moncler jas heren en mijn levensbeslissingen in vraag te stellen en of het eigenlijk moncler jas outlet de moeite waard was om te skiën en deze vaardigheid te proberen, vertelde de drievoudige Olympische verslaggever op het Alpensia Resort in Pyeongchang op woensdag.

Het vergde een knuffel en bemoedigende woorden van zijn Australische teamgenoot Lydia Lassila, die tijdens de Vancouver Games in 2010 het gouden damesantenne won, voordat Morris de sprong kon wagen.

Hij moncler uitverkoop gaf een geïmproviseerde demonstratie van de truc voor een mediascrum.

in de sprong, ik moncler jassen soort van trillen zoals dit, zei hij, trillende handen boven zijn hoofd.

Ik kom van de sprong, verander in een dubbele draai, ik draai rond, draai rond.

gebeurt in minder dan drie seconden, ik sluit de ogen echt de hele moncler nederland tijd moncler jas dames totdat moncler dames ik de grond raak, dus het is een beetje een verrassing.

Morris plaatste een video van de truc op zijn Instagram-account en is van mening dat zijn moncler jas dames sale wapen op 18 moncler heren februari een game changer kan worden als de medailles voor moncler jassen dames herenantennes worden besloten.